Op zoek naar een tevredenheidsnorm

Translated title of the contribution: In search of a satisfaction-index

Theo van der Voordt, Maartje Maarleveld

Research output: Book/ReportBookScientific

21 Downloads (Pure)

Abstract

Dit rapport brengt verslag uit van de zoektocht naar de betekenis en toepassingsmogelijkheden van een tevredenheidsnorm. Wat is een tevredenheidsnorm? Voor welke huisvestingskenmerken is normering van medewerkerstevredenheid hierover relevant? Moet de norm gedifferentieerd worden per thema of is één norm voor alle huisvestingskenmerken gewenst? Hoe kan een norm worden vertaald in huisvestingsbeleid en besluitvorming in concrete (her)huisvestingsprojecten, algemeen en specifiek bij LNV? Kunnen data uit crosscase analyse van eerder geëvalueerde projecten als referentie dienen voor het opstellen van een norm? Op al deze vragen wordt in dit rapport een antwoord gezocht. Over de bevindingen ten aanzien van de medewerkerstevredenheid over de huisvesting in acht geëvalueerde projecten is een afzonderlijk rapport uitgebracht.
Original languageDutch
Place of PublicationDelft
PublisherStichting Kenniscentrum Center for People and Buildings
Commissioning bodyKenniscentrum Center for People and Buildings & Ministerie van LNV
Number of pages44
Publication statusPublished - 2006

Keywords

  • index
  • medewerkerstevredenheid
  • kantoren
  • cross-case analyse

Fingerprint Dive into the research topics of 'In search of a satisfaction-index'. Together they form a unique fingerprint.

  • Cite this

    van der Voordt, T., & Maarleveld, M. (2006). Op zoek naar een tevredenheidsnorm. Stichting Kenniscentrum Center for People and Buildings.