Voorstel tot indicatoren voor het Vlaamse woonbeleid. Versie 2018

Sien Winters, Erik Buyst, Wesley Ceulemans, Marja Elsinga, Kristof Heylen, Michael Ryckewaert, Katleen Van den Broeck, Lieve Van der Straeten, Frank Vastmans, Griet Verbeeck

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  Het Steunpunt Wonen 2016‐2020 is een door de Vlaamse overheid erkend en gefinancierd Steunpunt voor Beleidsrelevant Onderzoek. Binnen het Steunpunt verzamelen onderzoekers van verschillende wetenschappelijke disciplines objectieve gegevens over de woningmarkt en het woonbeleid. Via gedegen wetenschappelijke analyses wensen de onderzoekers bij te dragen tot een langetermijnvisie op het Vlaamse woonbeleid. De opdrachten van het Steunpunt Wonen 2015‐2020 zijn omschreven in het meerjarenplan. Een van de opdrachten die werden gedefinieerd in dit meerjarenplan betreft de tweejaarlijkse actualisering van het voorstel voor een set van indicatoren die moet toelaten het Vlaamse woonbeleid te monitoren.
  Original languageDutch
  Place of PublicationLeuven
  PublisherSteunpunt Wonen
  Number of pages86
  ISBN (Print)9789055506446
  Publication statusPublished - 2018

  Cite this

  Winters, S., Buyst, E., Ceulemans, W., Elsinga, M., Heylen, K., Ryckewaert, M., Van den Broeck, K., Van der Straeten, L., Vastmans, F., & Verbeeck, G. (2018). Voorstel tot indicatoren voor het Vlaamse woonbeleid. Versie 2018. Steunpunt Wonen.